Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

HTML

Így oktattok ti

Aranyköpések, anekdoták, helyben járó okoskodások szóban és írásban a felsőoktatás bugyraiból. Olvasók gyöngyszemeit az oktatoblog[KUKAC]gmail [PONT]com-ra várjuk!

Utolsó kommentek

Címkék

állambölcselet (1) blog (12) és (1) etr (1) feinberg (1) feljelento (1) fűrész (1) headset (1) homosexual (1) honlap (3) idezet (9) jog (6) jog könyv (1) könyv (7) népiskola (1) oktato (16) poén (12) professzor (2) rovat (1) samu mihály (1) sci fi (1) sex (1) story (4) szesz (1) technika (3) vizsga (1) wc (2) Címkefelhő

WC-ben dugna meg az oktatóm

2007.11.13. 15:41 tho

Megvan az a fiatal tanársegéd figura, aki egyszerűen nem tudja nem imádni magát? Aki, bár nem rapszódikus temrészetű, mégis valamiért két külön életet él: az egyikben Mr. Anderson, aki cérnahangon cincog a Professzor Úr nyomában, a másikban pedig a felsőoktatás Mátrixának Neo-ja, aki ócska poénokkal és nyegle magabiztosággal hajtja a szemrevaló diáklányokat, nem törődve még a közepesen finom elutasítással sem? Alábbi levélírónk, Scara történetében - talán csak előítéleteink miatt - határozottan egy ilyenre ismertünk. Nekik ezúton is üzenjük, bár vannak kivételek, általában csak az egyik éltüknek van fényes jövője.

Sikerül e példánkban a liliomtiprás? Szaftos részletek a továbbra kattintva!

Az oktatást sokszor éri az a kritika, hogy nem az életre tanít. Csak monoton előadások, zh-k, könyvek, vizsgák tömkelege, utána pedig kikerülsz a Nagybetűsbe, és csak leshetsz, hogy nem kezdesz semmit azzal, hogy tudod mit jelent pl. a kognitív disszonancia. Ezekkel a tényekkel én sem nagyon tudok vitatkozni nem is igazán akarok, épp ezért órai aranyköpés gyűjteményem elég hiányos, sajnos/szerencsére a legtöbbjét átalszom otthon. Mégis, akad olyan szorgalmas tanerő, aki idejét nem sajnálva, akár az órákon kívül is próbálkozik azzal, hogy átadjon nekünk valamilyen „élettapasztalatot.”

Volt egy tanárom, aki, mivel nem volt túl nagy a korkülönbség a diákok és közte, sokszor megfordult az egyetemi bulikon és általában sikerült is jó példát mutatva túlteljesítenie az átlagos alkoholbevitel amúgy sem alacsonyra állított mércéjét. Régebben különórára is jártam hozzá, ahol is az utolsó óra végén, felajánlotta, hogy koccintsunk egyet a sikeres vizsgára saját készítésű likőrjével. Ezután próbált utalni rá, hogy van még ebben az üvegben több is, amire már kezdtem furcsán nézni, de a további terveit még idejében félbeszakította a barátom hívása, aki már várt rám.

Pár napra rá, egy házibuli alkalmával viszont úgy érezte, hogy ismeretségi szintünket még javítani lehetne, így pár üveg borral felkészülve közös ivászatra buzdított minket egy barátnőmmel, ami nála, addigi körültekintő alapozásának hála, egy idő múlva elég erősen megtette a hatását. Nálam ez a inkább a veseműködésemet indította be, tehát kimentem wc-re. De csendes magányomat egy, a kirobbanó ajtó előtt álló alak zavarta meg: A TanárÚr.

Gondoltam véletlen volt és nyilván becsukja az ajtót erősen vörösödő fejem mögött. Hát nem így történt: megindult befelé… úgy tűnt, pillanatnyi életfilozófiájába a mellékhelyiség közös használata is belefért. Sajnos az enyémbe nem, pedig biztos érdekes élmény lett volna. Így, egy határozott lökéssel kitessékeltem az ajtón, természetesen addigra a fél társaság az ajtó előtt állt, szemtanújaként apró romantikázásunknak. Miután kijöttem, próbáltam a barátnőm tudtára adni, hogy ideje lenne hátrahagyni a helyszínt, és sürgősen elindulni valamerre.

Kicsit még beszélgettünk az udvaron a többiekkel, mikoris újfent felbukkant „lovagom”. Oda is jött hozzám, és mintha mi sem történt volna, beszélt hozzám tovább, majd egyszer csak megpróbált megcsókolni. Nem sokszor jövök zavarba, ha ilyen helyzetbe kerülök, de most az történt, hogy egy hang nem jött ki a torkomon csak egy hátraugrásra és egy héhéhé-re futotta.
Mondtam hogy bocsi, de most már tényleg mennem kell, úgyhogy az említett barátnőm röhögőgörcsét félbeszakítva gyors búcsút intettünk a bulinak.

Nem tudom, hogy a fent említettek mennyire maradtak meg neki reggelre, mindenesetre mikor legközelebb összefutottunk a folyosón, mindkettőnkön az elfojtott vigyorgás jelei mutatkoztak… De legalább a vizsgám is sikerült.

25 komment

Címkék: blog sex story poén wc oktato

A bejegyzés trackback címe:

https://oktato.blog.hu/api/trackback/id/tr10227841

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Czene 2007.11.13. 15:54:47

A kép is jó meg a story is muhahaha :D

AltMan 2007.11.13. 16:00:04

A gond az, hogy az ilyen szerintem nem ritkaság. Technikumba pl. alap volt, hogy egyik arc fogdosta azt a pár csajt, aki velünk járt.

zebi 2007.11.13. 19:59:56

Az ilyen hány kiadós verést érdemel meg, mondjuk naponta? :)

lynx (törölt) 2007.11.13. 20:50:36

Azért azokat sem szabad elfelejteni, akik az ilyen tanársegédek alá adják a lovat. Néhány hallgató kifejezetten szeret rámászni az oktatóira. Persze tagadva, hogy az illető nem a státusza miatt imponál. Hogy én mennyi ilyet láttam...

DorKo · http://felsulooktatas.blog.hu/ 2007.11.13. 21:45:20

igaz ami igaz, sok lány kifejezetten ezért öltözik vizsgákra úgy, hogy a tanegység lásson mindent - van olyan csoptársam, aki mindig nadrágban jár, ám vizsgákra hoz magával szoknyát, és átöltözik, csak a vizsgára...persze, minimum kettes :)

bjela szila 2007.11.13. 21:52:50

zsebi,lynx igazatok van . apaként egy ilyen fazont két perc alatt letérítettem erröl az útról , amint családjáért és magáért kellett aggódnia . a jogi út volna a tiszta , de nem müködik bibsi maffia . viszont korcsok , gyávák és gyengék , innen foghatók az ilyen patkányok .

hematite · http://standby.blog.hu 2007.11.13. 22:29:25

mindenki hibas itt, a tanar, a hallgato es az egesz rendszer, ugyanis vannak lanyok akik manapsag ma doktornak hivatjak magukat aztan 7-8 ev alatt vegeztek el a jogot, ilyen olyan modon...

tanseg 2007.11.13. 23:00:16

Most akkor nyuszi vagyok, vagy más baj van velem?


Az átlagosnál nem rosszabb arcú, nem rosszabb humorú, fiatal, kisportolt tanársegéd vagyok. Igyekszem nem nagyképűsködni, és (legalábbis mások jelenlétében) nem túl mélyen beledugni ifjú nyelvemet a professzorok ánuszába.

Velem miért nem akarnak kikezdeni a fiatal diákányok? Rossz tudományterületet választottam? Vagy nekem kell megtennem az első lépést? Tényleg, hogyan kell a katedráról csajozni, ha nem szeretne az ember a mellékhelyiségben letámadni diáklányokat?

Pumpum 2007.11.13. 23:18:02

Egyszerű: vedd elő a farkad és azzal töröld le a táblát.

Hüjehalyó 2007.11.13. 23:22:59

Pumpum: 10 pontos válasz! :)))))))))))))))))))))))))

Tomivagyok · http://www.genital-herpes-relief.org 2007.11.14. 00:08:55

Fogalmazás:5 Helyesírás:5 Külalak:5
:)

e 2007.11.14. 00:16:16

nálunk is van ilyen arc, csúnya, kövér, öreg, és gátlástalanul úgy tesz, mintha ő lenne minden hallgató álma...

Bojtár (törölt) · http://bojtarok.blog.hu/ 2007.11.14. 00:44:32

Azt azért ismerjük el, hogy egyetemi buliban a tanársegéd class a gólyáknál +1 respect +1 charisma +1beauty

Shag_Beckur 2007.11.14. 03:57:59

"Sikerül e példánkban a liliomtiprás? Szaftos részletek a továbbra kattintva!"

WTF?? Ha egyetem, akkor a kislány 18+. Liliomtiprás 12-14 alatt. Hatásvadász-e vagy?

0xFFFF 2007.11.14. 06:14:25

bjela, te is elvégezted a nyolc általánost ? És hány negyedik osztályod van ?

Host 2007.11.14. 08:21:04

A vizsga a fenti események miatti szégyenkezés vagy tudás okán sikerült?

flimo13 2007.11.14. 08:21:53

No hát ahol olyat tanítanak, hogy kognitív disszonancia, az tényleg nem ad használható tudást :)

Dövan 2007.11.14. 08:28:01

Na, ha lefeküdtél volna vele, lehet, hogy már diplomás is vagy! :-D

hehhe 2007.11.14. 09:16:47

0xFFFF:

Negyedik, az nincs neki, de csak azért, mert a tanár is zsidó volt, és megbuktatta, mert ezek ilyenek, elnyomják a magyart. :)

Lögar 2007.11.14. 09:53:13

Mmm... NEM tanársegéd még nem akart egy buliban ottazonnyomban magáévá tenni? Szerintem minden buliban vannak ilyenek, sőt, egyre több. A fiatal tanársegédnél meg mivelhogy pont a korban hozzáillő korosztályt zárod ki az \"kapcsolat\" lehetősége alól (\"a tanár-diák viszony tiltott\"), még flusztált is szegényke. Szexuálisan. Aki tanít, legyen szerzetes, vagy szeresse az idősebb (tanár)nőket. Tök jó.
Ha egy csoporttársad lett volna, fel se vetted volna. Így viszont villanthatod magad. Nektek sem kell a szomszédba menni a képmutatásért. Gáz.

tho · poszto.blog.hu 2007.11.14. 12:39:46

Logar: Valamit félreértesz. Aki tanít, ne legyen szerzetes, de ne is használja ki a helyzetét, különösen az érezhető visszautasítás ellenére. Egy csoporttársnál nincs meg az hatalmi kéynszerítő tényező, amit illene vagy érdemes(későbbi vizsga miatt pl.) tiszteletben tartani, és őt mondjuk bátran ki lehet rúgdosni a mellékhelyiségből.

Ettől függetlenül egy csoporttársat is épp így elítélhetne a levélíró, hasonló helyzetben, a státuskülönbség csak hab a tortán.

Csibu 2007.11.14. 17:49:53

:) hehe... Anno... Fiatal, (sztem kifejezetten ronda) tanársegéd srác lakott a szomszédomban. Mennyi, de mennyi évfolyamtárssal, s nem évfolyamtárssal is összetalálkoztam reggel-délben-este-éjjel....a kapuban... Hihhetetlen, s ha most visszagondolok, még hihhhhhetetlenebb...

Moncsa 2007.11.16. 18:49:00

Nem ritkaság az ilyen. Szakközépben az egyik tanárom nagyon megkedvelte egyik barátnőmet. ennek a kis románcnak, a tanári kar és a fél suli szemethúnyásának köszönhetően nem lett egyéb következménye. a lány szenvedett, mert szerette,a Tanár meg rajta kívül tartott egy hivatalos szeretőt, pár fiatal tanítványt, és mellékesen egy feleséget két gyerekkel. jó pár hónapba telt, mire sikerült túllenni az egészen. de mi, akik a barátnőmhöt közel álltunk, és mindig tudtunk mindenről, érdekes módon színötössel végeztük a félévet...
Volt párom óraadó volt az egyik egyetemen, 26 évesen. tipikusan szabad ember volt, aki szerette a heti egy-két átbulizott éjszakát, és a vizsgákon a minél rövidebb szoknyákat. nem volt rossz ember egyáltalán, de kihasználta az alkalmakat. sajnos, túl sokáig hittem, h talán megváltozik:) de mindenképpen jó tapasztalat volt...
süti beállítások módosítása