HTML

Így oktattok ti

Aranyköpések, anekdoták, helyben járó okoskodások szóban és írásban a felsőoktatás bugyraiból. Olvasók gyöngyszemeit az oktatoblog[KUKAC]gmail [PONT]com-ra várjuk!

Utolsó kommentek

Címkék

állambölcselet (1) blog (12) és (1) etr (1) feinberg (1) feljelento (1) fűrész (1) headset (1) homosexual (1) honlap (3) idezet (9) jog (6) jog könyv (1) könyv (7) népiskola (1) oktato (16) poén (12) professzor (2) rovat (1) samu mihály (1) sci fi (1) sex (1) story (4) szesz (1) technika (3) vizsga (1) wc (2) Címkefelhő

A katedra nem elég!

2007.11.12. 17:21 tho

Nagy reményekkel fordulunk az olvasókhoz, amikor eszünkbe jut, hogy akadnak olyan oktatók, akiknek bizony a katedra, a könyvek hátlapja, vagy a szakirodalom lábjegyzete nem elég! Akik érzik a technikai lehetőségek újító, hívó szavát és ráébrednek, hogy csak a világháló beláthatatlan nyilvánossága ad nekik kellő erőt és mindent lebíró akaratot.

Az alábbi gyöngyszemhez péládul nem egy hozzáfűzni valónk akadna, mégis, inkább csak egy jól látható kérdőjellel ajánlanánk a klasszikus ottlapok szerelmeseinek:
herke.hu
Másik hirtelen fellelt kedvencünk valamivel gyakorlatiasabb darab, egyfajta ókori névjegy parafrázisa. A sejtelmes felirat szerint "Hamarosan...", tehát érdemes lehet vissza-vissza pillantani, a jövőben hova futja majd ki magát. Tippünk, hogy a doktor karrierjének előrehaladtával a honlap központi eleme - a konok állhatatossággal kutató zseni szerény cellája - megmarad, a háttérbe viszont a visszafogott törtfehér helyett elefántcsonttornyos patternt képzelünk:
drjusztinger.hu

4 komment

Címkék: blog jog poén honlap oktato

A bejegyzés trackback címe:

https://oktato.blog.hu/api/trackback/id/tr82226644

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AltMan 2007.11.12. 18:13:09

Én a Posztó-ról tévedtem ide, de tetszik ez a site is! Nekem felsőoktatási élményeim nincsenek sajnos, csak a szokásos pincéres-k*rvás és ehhez hasonló legendák jutottak el sörözések közben. Viszont ezek a honlapok erősek! :-D

tom lawyer 2007.11.12. 20:17:25

Csak nem kollega a PTE-ről?

dupi 2007.11.13. 09:28:21

sorry, nem jogász, cserébe viszont ütős: www.jgytf.u-szeged.hu/~vass/index.html

na nem egy herke azért :)

jaanee 2007.12.23. 10:20:51

A Jusztinger.hu 3 éve fejlesztés alatt áll. Akkor nyitotta meg kapuit amikor az egyetemre került a tulaj. Legalább gyakorlati haszna lenne az önajnározáson kívül...
süti beállítások módosítása