HTML

Így oktattok ti

Aranyköpések, anekdoták, helyben járó okoskodások szóban és írásban a felsőoktatás bugyraiból. Olvasók gyöngyszemeit az oktatoblog[KUKAC]gmail [PONT]com-ra várjuk!

Utolsó kommentek

Címkék

állambölcselet (1) blog (12) és (1) etr (1) feinberg (1) feljelento (1) fűrész (1) headset (1) homosexual (1) honlap (3) idezet (9) jog (6) jog könyv (1) könyv (7) népiskola (1) oktato (16) poén (12) professzor (2) rovat (1) samu mihály (1) sci fi (1) sex (1) story (4) szesz (1) technika (3) vizsga (1) wc (2) Címkefelhő

A magyar Mr. Garrison

2007.11.14. 16:40 tho

Az ember szexuális beállítottsága magánügy. Vagyis főszabályként az, aztán ha valaki például abban leli örömét, hogy másokat eszik vagy kiskorúak képeivel pakolja tele a munkahelyi gépét, netán közelebbről barátkozik is velük, akkor bizony belépnek a tényállások és általában komoly sajtóviszhang mellett gyorsan leültetik a Ragadozót.

A homoszexualitás azonban önmagában nem veszélyes és ez idő szeirnt még csak nem is elítélendő. Ezért csak remélni tudjuk, hogy a következő történet főszereplője önként menekült nyugdíjba a maradi tantestület álságos kirakatpolitikája elől, és azóta futja neki szélássávra a magányos szörföléshez!

AltMan barátunk szomorú melegsztorija a továbbra kattintva!

Nekem a történetem a következő: volt a technikumban nálunk egy tanár, nem írnám le kicsoda, és hol, a lényeg, hogy a keresztneve Kálmán. Nos ez az ember elektrotechnikát tanított és az egyik legszigorúbb oktatók közé tartozott. Legalábbis órán. Ami furcsa votl benne, hogy szünetekben a többi tanárral ellentétben, amikor a földszinti teremben volt duplaóórán szünetünk, ő nem ment fel az elsőn vagy második lévő tanári wc-be, hanem mindig használta a lenti, diákoknak utólag kialakított "vizesblokkot." Jó, persze ez önmagában még nem furcsa, hiszen 50 évesen minek lépcsőzött volna, de mégis azért feltűnik az embernek, ha ott csobog mellette a tanára, aki ráadásul még néha egy-két kedves szót is intéz hozzá kézmosás közben.

Egyszer aztán, mikor nem jött be tanítani és nem kaptunk helyettest sem, előrültködtük a lyukast, és hát nyílván nekiestünk az asztali gépének is, amiről a kísérleteket, meg a vetítést kezelte. És láss csodát "Vezetéknév/Privát" mappa alatt egy rakás gay pornókép. Izmos mellkasok, pajzán mosolyok, seggek és faszok tömkelege. Az ügyet persze nem vertük nagydobra, de, mint az már ilyenkor lenni szokott, a dolog terjedt azért. Szerencsére komolyabb botrány nem lett belőle, elvileg nem kisfiúk képei voltak ott, szóval nem tűnt veszélyesnek a dolog, mégis következő évre nyugdíjazták Kálmánt.

Hogy veszélyt jelentett e az "ártatlan" diákságra, vagy csak intoleráns volt a tantestület, a fene tudja, de gondoltam befér az oktatós legendák közé.

1 komment

Címkék: blog technika story poén wc oktato homosexual

A bejegyzés trackback címe:

https://oktato.blog.hu/api/trackback/id/tr27229052

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

AltMan 2007.11.14. 17:28:11

Ehhez még annyit, hogy az arcnak elvileg felesége volt/van, szóval ha nem kétirányú az érdeklődése, akkor lehet, hogy nem is az ő cuccai voltak.
süti beállítások módosítása